Ko je trenutno na forumu | Imamo 7 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 7 Gosta
Nema
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 62 dana Novembar 9th 2024, 21:33
|
|
| Vicevi razni | |
|
+10promaja Bludni Sin *So Different* Neuhvatljiva popovac Sanj@lica BiljaM vucica dunda Sheprtlja 14 posters | |
Autor | Poruka |
---|
Sheprtlja Lost in space
Broj poruka : 3651 Datum upisa : 29.07.2010 Godina : 54 Lokacija : Somewhere in universe
| Naslov: Vicevi razni Juli 31st 2010, 13:58 | |
| First topic message reminder :
Uhvatili Fatu trudovi. Kako je bilo prekasno da je voze u bolnicu, zovu doktora da dođe kuci. Stiže doktor sav zadihan i pita: Gde je Fata? Evo je u sobi - sav uzbuđen će Mujo. Doktor uđe u sobu i zatvori vrata. Nakon pet minuta ih otvori i poviče Muji. Imate li kakav nož? Mujo sav pretrnu, al' šta će, ode po nož i da ga doktoru. Nakon pet minuta opet se otvaraju vrata. Imate li možda kakvu polugu? - upita uznemireno doktor. Muji se popne želudac u grlo, ali otrči i donese doktoru polugu. Za koji minut se ponovo pojavi doktor na vratima. A da nemate možda sekiru? Jao, čoveče, govori šta mi je sa Fatom! - poviče Mujo uzrujano. Ma bolan Mujo, Fata je dobro, samo ne mogu otvoriti torbu! | |
| | |
Autor | Poruka |
---|
*So Different* Friend
Broj poruka : 1692 Datum upisa : 09.12.2010
| Naslov: Re: Vicevi razni Mart 17th 2011, 19:37 | |
| Ako si cijeli dan aktivan kao pčela, radiš kao konj i na kraju dana umoran si kao pas; porazgovaraj s veterinarom, postoji mogućnost da si magarac. | |
| | | Neuhvatljiva Moderator
Broj poruka : 12661 Datum upisa : 24.11.2010 Godina : 37 Lokacija : Beograd
| Naslov: Re: Vicevi razni Mart 28th 2011, 11:00 | |
| Zašto plavuša baca travu na put? - Da nahrani zebru. | |
| | | BiljaM Moderator
Broj poruka : 3451 Datum upisa : 30.07.2010 Lokacija : Tu negde
| Naslov: Re: Vicevi razni Mart 29th 2011, 01:49 | |
| Kaze zubar pacijentu: Molim vas,sad vicite najjace sto mozete. Ali,mene nista ne boli. Znam,ali cekaonica je puna,a meni se zuri na utakmicu!! | |
| | | Sheprtlja Lost in space
Broj poruka : 3651 Datum upisa : 29.07.2010 Godina : 54 Lokacija : Somewhere in universe
| Naslov: Re: Vicevi razni Juli 23rd 2011, 08:17 | |
| Vraca sa ciganka sa roditeljskog i kaze muzu da je mali opet ponavljao. Zabrinuta, pita muza, da li da ga upisemo u specijalnu skolu? Na to ce ciganin: Sta pricas! Kakva specijalna vidis valjda da ne moze ni ovu obicnu da zavrsi! | |
| Naslov: Re: Vicevi razni Novembar 4th 2011, 14:57 | |
| Došao gost u kineski restoran i zatraži od konobara pekinšku patku ali da mu je pre spremanja donesu da je pogleda. Kada je konobar doneo patku, gost stavi svoj prst u njeno dupe, liznu i reče: • Ova patka je boravila 100 km od Pekinga, donesite mi drugu! Donese konobar i drugu ali nakon što je gost na isti način analizirao, reče: • Ova je iz područja udaljenog 50 km od Pekinga, ako mi ne donesete pravu napisaću vam žestoku kritiku u novinama. Kada je testirao i treću patku gost reče: • Ova je sasvim u redu! • Izvinite, ali kako vam to uspeva? - pita njega konobar. Na to će gost: • Na osnovu ukusa izmeta ja mogu da odredim lokaciju patke! Nakon 15-ak minuta priđe onaj isti konobar i reče gostu: • Znate, ja sam siroče, pa ako biste mogli da mi pomognete u određivanju moga zavičaja..? | |
| Naslov: Re: Vicevi razni Novembar 4th 2011, 14:59 | |
| Razgovaraju dva lažova: • Jesi li čuo za Atlantski okean? • Jesam! • E, vidiš, ja sam ga preplivao! • A jesi li ti čuo za Mrtvo more? • Jesam. Zašto? • E, ja sam ga ubio. | |
| | | M&D2
Broj poruka : 78 Datum upisa : 17.03.2013
| Naslov: Re: Vicevi razni Novembar 3rd 2013, 23:08 | |
| Sjedi Fata u akšam pred vratima kuće i ašikuje sa njenim momkom, kad je zove mati: - "Hajde Fato bona večeraj dok se nije ohladilo!", a Fata odgovara: - "Sad ću mati, još malo!" Za 5 minuta zove je opet mati: - "Ma hajde Fato, ohladi se!" A Fata opet uzvrati: - "Neka me još malo, mamice!" Treći put zove mati opet Fatu, al' ovaj put nestrpljivije: - "Ma Fato dolazi odmah, ili ako nećeš daj makar zube Muniri, da bar ona večera!" | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Vicevi razni | |
| |
| | | | Vicevi razni | |
|
Similar topics | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| |