| Ja | |
|
+6Kontrasica Sergej zana Neuhvatljiva Bludni Sin Sheprtlja 10 posters |
Autor | Poruka |
---|
Sheprtlja Lost in space

Broj poruka : 3651 Datum upisa : 29.07.2010 Godina : 52 Lokacija : Somewhere in universe
 | Naslov: Ja Septembar 4th 2010, 09:57 | |
| Desilo se to davno mnogo svetlosnih godina odavde u galaksiji zvanoj milky way , u sistemu zvezde zvane sun na trećem kamenu od nje zvanom earth. Postojalo je jedno pleme poznato kao Serbs. Bila su to izrazito vredna,vesela,druželjubiva i poštena bića koja su sama sebe nazivala ljudi.Bili su veoma pažljivi i uvek su slušali šta neko ima da im kaže pre nego što donesu bitne odluke.Tokom svoje duge istorije imali su mnogo konflikata(koje su nazivali ratovi) sa ostalim plemenima u okruženju. Mnogo muka su propatili ali su i dalje zadržali svoje najbolje osobine.Sve su to postigli zajedništvom u najtežim trenucima.U jednom od velikih ratova zvanom svetski je došao neki ćopavi lik i ubedio ih da je njegova ideja najbolja. Tu su počeli da se bave nekim igrama koje dotad nisu upražnjavali. A onda posle nekog dužeg perioda je ćopavi otišao u legendu i ostali su samo njegovi učenici. Učenici su izmislili novu igru koja se zove Ja. Ona izgleda ovako : Ja sam najbitniji, najvredniji, najpošteniji, najpametnij jednom rečju najbolji.Bitan deo te igre je ne slušati mudre savete porodice prijatelja jednom rečju nikoga i tretirati druge jedinke populacije ko da su najgora bića u univerzumu celom. S početka ta igra nije naišla baš na najbolji prijem ali vremnom kako su se razne nedaće spuštale na pleme dobila je posebno mesto u njihovim srcima. Mada su u kolektivnim igrama(koji oni nazivaju sport) uglavnom bolji od svih plemena na kamenu znanom kao Earth polako ali sigurno odustaju od te ideje u njihvim životima. Vremnom počelo je da se gubi ono što je bilo najvrednije kod njih (kako to oni sami nazivaju ljudskost). Sada je to jedna mala tužna zajednica gde većina populacije upražnjava igru zvanu Ja . | |
|
 | |
Bludni Sin No 1

Broj poruka : 411 Datum upisa : 07.09.2010 Godina : 39
 | Naslov: Re: Ja Decembar 11th 2010, 21:30 | |
| | |
|
 | |
Neuhvatljiva Moderator

Broj poruka : 12661 Datum upisa : 24.11.2010 Godina : 36 Lokacija : Beograd
 | |
 | |
Bludni Sin No 1

Broj poruka : 411 Datum upisa : 07.09.2010 Godina : 39
 | Naslov: Re: Ja Januar 19th 2011, 19:14 | |
| Ali ti nikad necesh biti kao JA! | |
|
 | |
Neuhvatljiva Moderator

Broj poruka : 12661 Datum upisa : 24.11.2010 Godina : 36 Lokacija : Beograd
 | |
 | |
zana VIP

Broj poruka : 5038 Datum upisa : 04.01.2011 Godina : 59 Lokacija : Beograd
 | Naslov: Re: Ja Januar 21st 2011, 11:58 | |
| Ja bih da mi ja dozvoljava,ja sebe bash ja ,jasno da bih ja ali ja mi ne dozvoljava | |
|
 | |
Sheprtlja Lost in space

Broj poruka : 3651 Datum upisa : 29.07.2010 Godina : 52 Lokacija : Somewhere in universe
 | Naslov: Re: Ja Februar 7th 2011, 03:53 | |
| A sve je počelo od one :
S obzirom na obzir da je moj obzir najobzirniji obzir među svim tvojim obzirima tvoj obzir ne dolazi u obzir... | |
|
 | |
zana VIP

Broj poruka : 5038 Datum upisa : 04.01.2011 Godina : 59 Lokacija : Beograd
 | Naslov: Re: Ja Februar 7th 2011, 11:39 | |
| Jashta,ja,sve je pochelo otuda.. | |
|
 | |
Sergej

Broj poruka : 166 Datum upisa : 03.03.2011
 | Naslov: Re: Ja Mart 3rd 2011, 13:06 | |
| | |
|
 | |
Kontrasica

Broj poruka : 45 Datum upisa : 19.12.2013 Lokacija : Bec-Subotica-Beograd
 | Naslov: Re: Ja Decembar 22nd 2013, 21:28 | |
| ovde se filozofira, pa divno, ovo je moj kutak, filozofiram za +10 :D | |
|
 | |
Vispi
Broj poruka : 45 Datum upisa : 22.12.2013
 | Naslov: Re: Ja Decembar 23rd 2013, 01:55 | |
| Idem ja sa ove teme....evo je teta Kontra  | |
|
 | |
damica

Broj poruka : 55 Datum upisa : 25.12.2013
 | Naslov: Re: Ja Decembar 25th 2013, 17:50 | |
| - Boy ::
- Desilo se to davno mnogo svetlosnih godina odavde u galaksiji zvanoj milky way , u sistemu zvezde zvane sun na trećem kamenu od nje zvanom earth. Postojalo je jedno pleme poznato kao Serbs. Bila su to izrazito vredna,vesela,druželjubiva i poštena bića koja su sama sebe nazivala ljudi.Bili su veoma pažljivi i uvek su slušali šta neko ima da im kaže pre nego što donesu bitne odluke.Tokom svoje duge istorije imali su mnogo konflikata(koje su nazivali ratovi) sa ostalim plemenima u okruženju. Mnogo muka su propatili ali su i dalje zadržali svoje najbolje osobine.Sve su to postigli zajedništvom u najtežim trenucima.U jednom od velikih ratova zvanom svetski je došao neki ćopavi lik i ubedio ih da je njegova ideja najbolja. Tu su počeli da se bave nekim igrama koje dotad nisu upražnjavali. A onda posle nekog dužeg perioda je ćopavi otišao u legendu i ostali su samo njegovi učenici. Učenici su izmislili novu igru koja se zove Ja. Ona izgleda ovako : Ja sam najbitniji, najvredniji, najpošteniji, najpametnij jednom rečju najbolji.Bitan deo te igre je ne slušati mudre savete porodice prijatelja jednom rečju nikoga i tretirati druge jedinke populacije ko da su najgora bića u univerzumu celom. S početka ta igra nije naišla baš na najbolji prijem ali vremnom kako su se razne nedaće spuštale na pleme dobila je posebno mesto u njihovim srcima. Mada su u kolektivnim igrama(koji oni nazivaju sport) uglavnom bolji od svih plemena na kamenu znanom kao Earth polako ali sigurno odustaju od te ideje u njihvim životima. Vremnom počelo je da se gubi ono što je bilo najvrednije kod njih (kako to oni sami nazivaju ljudskost). Sada je to jedna mala tužna zajednica gde većina populacije upražnjava igru zvanu Ja .
BACI TO!!!..:))) | |
|
 | |
hermina Lost in space

Broj poruka : 17 Datum upisa : 22.12.2013 Godina : 46 Lokacija : Banjaluka
 | Naslov: Re: Ja Januar 1st 2014, 15:38 | |
| - Kontrasica ::
- ovde se filozofira, pa divno, ovo je moj kutak, filozofiram za +10 :D
A mogu li i ja malo...cisto da ne zardjam :) | |
|
 | |
Vispi
Broj poruka : 45 Datum upisa : 22.12.2013
 | |
 | |
BlondJaneBlond

Broj poruka : 11 Datum upisa : 13.01.2014 Lokacija : XYZ
 | Naslov: Re: Ja Januar 17th 2014, 12:19 | |
| oo vidi ga babino unuche kako mi e leo poCRNulo  | |
|
 | |
Sheprtlja Lost in space

| Naslov: Re: Ja Novembar 10th 2018, 21:49 | |
| Dan kao i svaki drugi unazad 38 godina, boli...Na današnji dan pre tih jebenih trideset i osam godina prvi put me je povredila osoba koju sam voleo najviše na svetu, kojoj sam se divio , koju sam neizmerno obožavao...Taj dan je obeležio ceo moj život...Od tog dana pa do danas | |
|
 | |
Sponsored content
 | Naslov: Re: Ja  | |
| |
|
 | |
| Ja | |
|