Ko je trenutno na forumu | Imamo 3 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 3 Gosta
Nema
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 62 dana Novembar 9th 2024, 21:33
|
|
| Vicevi razni | |
|
+10promaja Bludni Sin *So Different* Neuhvatljiva popovac Sanj@lica BiljaM vucica dunda Sheprtlja 14 posters | |
Autor | Poruka |
---|
Sheprtlja Lost in space
Broj poruka : 3651 Datum upisa : 29.07.2010 Godina : 54 Lokacija : Somewhere in universe
| Naslov: Vicevi razni Juli 31st 2010, 13:58 | |
| First topic message reminder :
Uhvatili Fatu trudovi. Kako je bilo prekasno da je voze u bolnicu, zovu doktora da dođe kuci. Stiže doktor sav zadihan i pita: Gde je Fata? Evo je u sobi - sav uzbuđen će Mujo. Doktor uđe u sobu i zatvori vrata. Nakon pet minuta ih otvori i poviče Muji. Imate li kakav nož? Mujo sav pretrnu, al' šta će, ode po nož i da ga doktoru. Nakon pet minuta opet se otvaraju vrata. Imate li možda kakvu polugu? - upita uznemireno doktor. Muji se popne želudac u grlo, ali otrči i donese doktoru polugu. Za koji minut se ponovo pojavi doktor na vratima. A da nemate možda sekiru? Jao, čoveče, govori šta mi je sa Fatom! - poviče Mujo uzrujano. Ma bolan Mujo, Fata je dobro, samo ne mogu otvoriti torbu! | |
| | |
Autor | Poruka |
---|
Neuhvatljiva Moderator
Broj poruka : 12661 Datum upisa : 24.11.2010 Godina : 37 Lokacija : Beograd
| Naslov: Re: Vicevi razni Januar 29th 2011, 18:49 | |
| Upozna mladić devojku i odluči da je oženi. Dovede je na večeru kod majke, kako bi je ova upoznala, ali dovede ukupno tri devojke: plavokosu, riđokosu i brinetu. Majka ga upita zašto je doveo tri devojke, a on reče: • Da vidim možeš li pogoditi koja je od njih tvoja buduća snaja? Ona ih odmeri i potom sigurno izjavi: • Ona riđokosa! • Kako si uspela tako brzo da pogodiš?! • Tako što ne mogu očima da je vidim! | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Vicevi razni Januar 30th 2011, 10:22 | |
| Mali Perica ude u trgovinu i pocne vikati:
- "Imate kondome?!"
Prodavacica mu kaze:
- "Kao prvo, nije lepo vikati u trgovini, kao drugo kondomi nisu za decu, kao trece, koja velicina ti treba?"
Perica kaze:
- "Kao prvo: u skoli su nas ucili govoriti jasno i glasno. Kao drugo, znam da kondomi nisu za decu nego protiv dece. Kao trece, trebaju mi sve velicine jer mama ide na more!" |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Vicevi razni Januar 30th 2011, 10:22 | |
| Objasnjava uciteljica da se svake godine u Jugoslaviji potrosi 12 kg toalet papira po glavi stanovnika. Jedino Perica digao ruku.
- "Sto tebi uvijek nije jasno Perice?"
- "Ma nije mi jasno: sto po glavi...?" |
| | | *So Different* Friend
Broj poruka : 1692 Datum upisa : 09.12.2010
| Naslov: Re: Vicevi razni Januar 30th 2011, 21:58 | |
| Zašto policajac trči niz brdo kad ispriča vic?
Pa, da mu vic upali. | |
| | | zana VIP
Broj poruka : 5038 Datum upisa : 04.01.2011 Godina : 60 Lokacija : Beograd
| Naslov: Re: Vicevi razni Februar 2nd 2011, 11:40 | |
| Zvone policajci Muji na vrata. Mujo pita: "Ko je?" Policajac: "Policija." Mujo: "Šta hoćete?" Policajac: "Malo da popričamo." Mujo: "Kol'ko vas ima?" Policajac: "Dvojica." Mujo: "Pa popričajte."
| |
| Naslov: Re: Vicevi razni Februar 2nd 2011, 23:11 | |
| Šetali se Nijemac, Amerikanac i Bosanac i sreli vraga.
Vrag će: 'Nek svaki od vas baci nešto u rijeku, a ja ću to pronaći za maksimalno 1 sat. Ako uspijem, ubijem onog tko je bacio, a ako ne uspijem, ubijte vi mene.'
Svi pristanu.
Prvi na redu je bio Nijemac, on baci vijak, vrag ga nađe za pet minuta i ubije Nijemca. Sljedeći je bacao Amerikanac, on baci udicu, vrag ju pronađe i ubije i Amerikanca. Na kraju dođe Bosanac i baci nešto maleno okruglo, nitko nije skužio što.
Vrag roni i roni i traži, al’ ni nakon pet sati ne uspije naći. Izlazi vrag sav zadihan i kaže: 'Ok, priznajem poraz, možeš me ubiti, al' prije toga mi reci što si bacio.'
Bosanac će: 'Šumeću tabletu.' | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Vicevi razni Februar 3rd 2011, 09:52 | |
| Porodila se Fata i kaže doktor:
- A, doktore, je l' Srbin ili musliman?
- Pa, Fato, valjda znaš s kim si bila.
- Nema onda sumnje, musliman je.
- Pa ne znam, u zadnjih godinu dana Mujo svaki dan govori:
|
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Vicevi razni Februar 3rd 2011, 09:52 | |
| Sedi hodža ispod lipe i gleda Fatu kako ide preko njiva, a za njom i Mujo, iš'o bi i ne bi iš'o. Dođoše do njega i sedoše da se odmore. Kaže hodža Muji:
- Bolan, Mujo, znaš li ti da u Kuranu piše da muškarac treba da vodi ženu kroz život, a kod vas je to kontra.
A Mujo će:
- Pa znaš, čestiti, kad ke Kuran pisan, nije bilo mina po njivama.
|
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Vicevi razni Februar 3rd 2011, 09:53 | |
| Pita Muja Hasu:
- Je l' bolan, Mujo, je l' si kupio auto?
|
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Vicevi razni Februar 3rd 2011, 09:53 | |
| Otvorili Mujo i Haso fabriku čivija i deset dana smišljaju kakvu reklamu da stave. Jedanaesti dan dolazi Mujo sa papirom i nacrtao Isusa kako trči preko poljane i ispod napisao: "Da je bio prikovan našim čivijama, k.... bi pobjegao". |
| | | zana VIP
| Naslov: Re: Vicevi razni Februar 3rd 2011, 12:05 | |
| 1. Uhvate tri plavuse zlatnu ribicu. "Pustite me", rece zlatna ribica, "i ispunit cu vam po jednu zelju". Prva plavusa rece: "Zelim biti pametnija od njih dve", I postade brineta. Druga plavusa rece: "Zelim biti pametnija od njih dve", I postane crnokosa. Treca plavusa rece: "Zelim biti pametnija od njih dve", I pocesa se po jajima.
| |
| | | zana VIP
| Naslov: Re: Vicevi razni Februar 3rd 2011, 12:06 | |
| 3. Na tramvajskoj stanici dve plavuse cekaju tramvaj. Jedna ceka jedinicu, a druga sedmicu. U medjuvremenu se pojavi sedamnajstica pa jedna kaze: Bas Super! Mozemo ici zajedno.
| |
| | | Sanj@lica VIP
Broj poruka : 2049 Datum upisa : 24.11.2010
| Naslov: Re: Vicevi razni Februar 4th 2011, 09:59 | |
| Pita prolaznik policajca: - Oprostite, gdje je pošta? Policajac, ponosno: - To znam! Pitaj nešto teže! | |
| | | zana VIP
| Naslov: Re: Vicevi razni Februar 4th 2011, 10:36 | |
| Šta rade 3 cigančeta u ćošku? Smrde. A šta rade 25 cigančeta u ćošku? Smrde u pizdu materinu | |
| | | Neuhvatljiva Moderator
| Naslov: Re: Vicevi razni Februar 5th 2011, 16:28 | |
| Jedan vrabac promrzao od zime,gladan čeka trenutak kad će da ugine. Odjednom naiđe krava i ispusti balegu na njega.Topla balega ga zagreje i on živne ali u tom trenutku naiđe jedna mačka,zgrabi ga i pojede . Iz ove basne mogu se izvuci tri naravoučenija: Prvo-Nije ti uvek neprijatelj onaj koji ti se posere na glavu! Drugo-Ne cvrkući dok si u govnima. Treće-Nije ti uvek prijatelj onaj koji te vadi iz govana. | |
| Naslov: Re: Vicevi razni Februar 5th 2011, 16:31 | |
| Deco, životinje nikako ne smete da ljubite, tako se prenosi zaraza! - kaže učiteljica đacima - prvacima. - Jeste, učiteljice! tako je moja tetka poljubila svog psa, a on je posle dve nedelje uginuo! - potvrdi mali Perica. | |
| Naslov: Re: Vicevi razni Februar 5th 2011, 16:32 | |
| Učiteljica pita Pericu: - Šta bi ti uradio da zaštitiš školu od groma? - Pa, zasadio bih na krovu korive! | |
| | | zana VIP
| Naslov: Re: Vicevi razni Februar 5th 2011, 19:58 | |
| Došao Mujo uveče kod Sulje i moli ga:
* Molim te, Suljo, pozajmi mi 1.000 evra samo do ujutro.
* Može, ali samo ako ćeš da prenoćiš kod mene - odgovori mu Suljo. | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Vicevi razni Februar 6th 2011, 13:32 | |
| Guši se žena u jezeru i vrišti koliko može. Naiđe Crnogorac i upita je: • Zašto toliko vristiš? A žena mu kaže da ne zna da pliva. A on joj odgovara: • Pa ne znam ni ja pa ne vrištim toliko! |
| | | Gost Gost
| Slomio crnogorac nogu, pa otišao kod lekara. Lekar kaže: • Mislim da ćemo staviti gips. A crnogorac će: • A ne, jadan, odma’ stavi mermer! |
| | | Gost Gost
| Znate li gde je granica između Srbije i Crne Gore? • Tamo gde prestaju da ti jebu majku, a počinju oca. |
| | | zana VIP
| Naslov: Re: Vicevi razni Februar 7th 2011, 10:23 | |
| Uhvatili Fatu trudovi. Kako je bilo prekasno da je voze u bolnicu, zovu doktora da dođe kuci. Stiže doktor sav zadihan i pita: Gde je Fata? Evo je u sobi - sav uzbuđen će Mujo. Doktor uđe u sobu i zatvori vrata. Nakon pet minuta ih otvori i poviče Muji. Imate li kakav nož? Mujo sav pretrnu, al' šta će, ode po nož i da ga doktoru. Nakon pet minuta opet se otvaraju vrata. Imate li možda kakvu polugu? - upita uznemireno doktor. Muji se popne želudac u grlo, ali otrči i donese doktoru polugu. Za koji minut se ponovo pojavi doktor na vratima. A da nemate možda sekiru? Jao, čoveče, govori šta mi je sa Fatom! - poviče Mujo uzrujano. Ma bolan Mujo, Fata je dobro, samo ne mogu otvoriti torbu!
| |
| Naslov: Re: Vicevi razni Februar 7th 2011, 16:42 | |
| Učiteljica: Dođi Ivica pred ploču i pokaži nam na karti gdje je Sjeverna Amerika?
Ivica izađe, pokaže i vikne: Ovdje!
Učiteljica: Bravo, točno Ivice! A ti Marice, reci nam, tko je otkrio Ameriku?
Marica: Mali Ivica | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Vicevi razni Februar 8th 2011, 10:55 | |
| Jedan bogati trgovac uzeo je za službeni put aero-taksi. Letenje je bilo divno, trgovac je uzivao gledajuci kroz prozor, kad ođednom – spolja mu mase padobranac. • Pođite za mnom, gospodine! – vikao je taj uzbuđeno. • Hvala momce, – odgovori mu bizmismen, – ali meni je lepo i ovde! • Kako želite – ali moram vam reći da sam ja Vaš pilot! |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Vicevi razni Februar 8th 2011, 10:55 | |
| Dašao pandur da kupi sinu stvari za školu i prodavačica ga upita: • Izvolite? • Daćete mi olovku za treći razred i svesku na krugove. • Molim?? • Olovku za treći razred i svesku na krugove. Komandir koji je bio iza njega skoči i počne da viče: • Beži budalo, nemaš pojma! Izvinite drugarice, neće on više, takav je… Dajte vi mi jedan globus Srbije. |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Vicevi razni | |
| |
| | | | Vicevi razni | |
|
Similar topics | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| |