Ko je trenutno na forumu | Imamo 5 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 5 Gosta
Nema
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 62 dana Novembar 9th 2024, 21:33
|
|
| Vicevi razni | |
|
+10promaja Bludni Sin *So Different* Neuhvatljiva popovac Sanj@lica BiljaM vucica dunda Sheprtlja 14 posters | |
Autor | Poruka |
---|
Sheprtlja Lost in space
Broj poruka : 3651 Datum upisa : 29.07.2010 Godina : 54 Lokacija : Somewhere in universe
| Naslov: Vicevi razni Juli 31st 2010, 13:58 | |
| First topic message reminder :
Uhvatili Fatu trudovi. Kako je bilo prekasno da je voze u bolnicu, zovu doktora da dođe kuci. Stiže doktor sav zadihan i pita: Gde je Fata? Evo je u sobi - sav uzbuđen će Mujo. Doktor uđe u sobu i zatvori vrata. Nakon pet minuta ih otvori i poviče Muji. Imate li kakav nož? Mujo sav pretrnu, al' šta će, ode po nož i da ga doktoru. Nakon pet minuta opet se otvaraju vrata. Imate li možda kakvu polugu? - upita uznemireno doktor. Muji se popne želudac u grlo, ali otrči i donese doktoru polugu. Za koji minut se ponovo pojavi doktor na vratima. A da nemate možda sekiru? Jao, čoveče, govori šta mi je sa Fatom! - poviče Mujo uzrujano. Ma bolan Mujo, Fata je dobro, samo ne mogu otvoriti torbu! | |
| | |
Autor | Poruka |
---|
blesawa_ VIP
Broj poruka : 3456 Datum upisa : 30.12.2010 Godina : 48 Lokacija : Subotica
| Naslov: Re: Vicevi razni Januar 3rd 2011, 00:23 | |
| Pita učiteljica Pericu: „Koliko je 2:2?“ - Pa nerešeno, učiteljice. | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Vicevi razni Januar 4th 2011, 00:20 | |
| Zamisli, - kaže bogati postariji muž svojoj mladoj ženi, dok večeraju u blagovaonici luksuznog broda kojim krstare oko svijeta - onaj brodski liječnik hvali se da je spavao sa svim ženama na brodu, osim jedne. - O, to mora da je ona odvratna baba što sjedi sama tamo u kutu! - odgovori žena. |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Vicevi razni Januar 4th 2011, 00:20 | |
| Tata, što je ono tamo? - Pa konj sine! - Tata, što je ono pored njega? - To ti je sine kobila. To je njegova žena! - A tata što je ono malo pored njih? - E to ti je ždrijebe, ono je njihovo dijete. - A gdje je njemu žena? - Sine, samo se veliki konji zene. |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Vicevi razni Januar 4th 2011, 00:21 | |
| Oženio se mladi momak pa ga sutra pitaju: - Je li, kakva je mlada? - Pa nije baš dobra. - Pa, kako? Cijelom je selu valjala, a tebi ne valja?! |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Vicevi razni Januar 4th 2011, 00:21 | |
| Ide čovjek po ulici i vidi kako neki mladić nogama udara stariju ženu koja se grči na asfaltu. - Čovječe, kako vas nije sram udarati ovako bespomoćnu ženu. - Što se ti miješaš, to mi je punica. - Auu, majku joj, što je žilava. |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Vicevi razni Januar 5th 2011, 09:55 | |
| Takmiče se Rus, Amer i Bosanac čija žena ima veću guzicu. Kaže Amer: - Moja žena stavi jabuku na stolicu, sedne i nema jabuke. Kaže Rus: - Nije to ništa, moja žena stavi lubenicu na stolicu, sedne i nema lubenice. A Bosanac će na to: - Nije to ništa, moja žena stavi šljivu na stolicu, sedne i nema stolice! |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Vicevi razni Januar 5th 2011, 09:56 | |
| Srbin bio oženjen Jevrejkom i imali sina. Jednog dana upita sin oca: • Tata, jesam li ja Srbin ili Jevrej? • Zašto? • Jedan momak hoće da mi proda bicikl, pa ne znam da li da se cenkam ili da mu ga otmem |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Vicevi razni Januar 5th 2011, 09:56 | |
| Kako Beograđanka upoznaje momka sa mamom? • Mama, jebo te moj momak! |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Vicevi razni Januar 6th 2011, 14:03 | |
| Što je rekla Britanska kraljica kad je došla u Sloveniju? – “Lijepo vam je ovdje, podsjeća me na moj vrt.” |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Vicevi razni Januar 6th 2011, 14:04 | |
| Zašto je u Sloveniji zabranjeno pušenje? A: Zato što dim smeta Austrijancima. |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Vicevi razni Januar 6th 2011, 14:04 | |
| U Ljubljani na terasi jednog hotela, Bosanac doručkuje šnitu kruha s marmeladom. Dolazi do njega Janez i žvače žvakaću. Pita njega Janez: – Ali pa vi pojeste celo šnito hruha? Bosanac mu odgovori: – Da. Kaže Janez: – Mi pa ne. Mi pojemo samo sredino in trdo koro bacimo v reciklažo. Potem pa od tega |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Vicevi razni Januar 6th 2011, 14:05 | |
| U sloveniji su zabranili utrke na 402 metra! – fale im ona 2 metra |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Vicevi razni Januar 6th 2011, 14:09 | |
| Pitali Muju odakle je. – Iz Bosne – Mujo će kô iz topa. – Zašto vi uvek govorite iz Bosne, a nikad iz Bosne i Hercegovine? – Pa tako i moj rođak Haso, koji radi u vodovodu i kanalizaciji, kad god ga pitaju gde radi, on kaže u vodovodu, a kanalizaciju ne spominje |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Vicevi razni Januar 6th 2011, 19:13 | |
| Kakva je slicnost izmedju parenja macaka i otcepljenja Crne Gore? Nit' manjeg qrca, nit' vece dreke! |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Vicevi razni Januar 6th 2011, 19:13 | |
| Ugledavsi Scepanovo izgrebano lice, modricu na oku i zamotanu ruku, Momo ga upita:
- Sto se to desilo, sokole? - Borio sam se za cast jedne dame! - I sto je bilo, jado? - Uspjela je da je sacuva! |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Vicevi razni Januar 6th 2011, 19:14 | |
| Crnogorska romantika:
Sedi Crnogorac sa ribom u predvecerje na obali mora i kaze: "Eno mora, eno sunca. Ajmo se j**avat". |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Vicevi razni Januar 6th 2011, 19:15 | |
| Dosao Crnogorac u prodavnicu i trazi crni kondom. kaze mu prodavacica: "Imamo rozi, plavi, zuti..." "Ama ja hocu crni," prekide je covek. "Pa nemamo crni. a zasto bas taj hocete?" pita ga ona opet. "Ma umro mi kum, pa hocu kumi da izjavim saucesce!!!" |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Vicevi razni Januar 6th 2011, 19:16 | |
| Stoji Crnogorac ispred ogledala, okrece se, zagleda se sa svih strana, pa kaze: -Eh, da sam samo dva centa visi, bio bih ka' Vladika NJegos. Onda se dalje posmatra, siri ramena, pa ce: -Da sam samo dva centa siri, bio bih ka' Milos Obilic. Zatim pocne da suce brkove, pa kaze: -Da su mi brci samo dva centa veci, bio bih ka' Vuk Karadzic. Zena ga slusa neko vreme, pa ne izdrza nego rece: -Cuti, da ti nije ta dva centa medju nogama, bio bi ka' carica Milica. |
| | | zana VIP
Broj poruka : 5038 Datum upisa : 04.01.2011 Godina : 60 Lokacija : Beograd
| Naslov: Re: Vicevi razni Januar 8th 2011, 13:17 | |
| Koje je razlika izmedju glupih i pametnih muskaraca? Glupi pricaju viceve o plavusama, a pametni spavaju s njima. | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Vicevi razni Januar 8th 2011, 15:00 | |
| Dođe Mujo kod Hase, a ovaj ga izvadio i stavio na radijator. - Šta to radiš? - Treniram fiziku. - Kako, bolan?! - Kažu da kad zagreješ neko telo – ono se širi, a kad ga ohladiš – ono se skupi, pa eto, ja proveravam da li je istina… - Dobro, a gde ti je Fata? - Eno je u frižideru, i ona vežba !!! |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Vicevi razni Januar 8th 2011, 15:01 | |
| Ide Makedonac do kioska da kupi cigarete. Kupuje cigarete i dok otvara paket primječuje kako piše na kutiji: – “Pušenje uzrokuje Inpotentnost”, i zabrine se Makedonac pa se vrača da zamjeni cigare. Obrati se prodavaču u kiosku: – “Hej momak, jel mogu zamjenit ove cigare. Jel mogu dobit one što se dobiva RAK.” |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Vicevi razni Januar 8th 2011, 15:01 | |
| Vidim Hrvatsku bez korupcije. Vidim jeftine stanove i dobre plaće. Vidim Dinama u knock-out fazi lige prvaka. Vidim sretna lica na lijepo uređenom Kvatriću. Vidim dobar hrvatski film. A, eno vidim i Elvisa. Izlazi iz Konzuma |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Vicevi razni Januar 8th 2011, 15:04 | |
| Crnogorac zove oca i kaze:
"Ja sam rijesio da napustim elektrotehniku, dosta je bilo ovih 10 godina, prelazim na medicinu."
Otac mu na to odgovara: "Ti kako hoces, ja i deda ostajemo." |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Vicevi razni Januar 8th 2011, 15:05 | |
| Dosao Ciga Kod Doktora: Ciga: ''Doktoree Doktoree Pomagaj Ujela Me Zmijaaa!!!'' Doktor: ''Polako Gde Te Ujela?'' Ciga: ''Tamo Kod Potokaaa'' Doktor: ''Ali Na Kom Mestu?'' Ciga: ''Ama Tamo Kod Potokaaa!!!'' Doktor: ''Zasta Te Ujela?'' Ciga: ''nizasta nista joj nisam radio!!!'' |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Vicevi razni Januar 8th 2011, 15:05 | |
| Doktor upita pacijenticu : -imate li u obitelji kakav primjer duševne bolesti?. -Da,muž stalno umišlja da je glavni u kući. |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Vicevi razni | |
| |
| | | | Vicevi razni | |
|
Similar topics | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| |