Marina... Tek uz pomoc starih slika Još mogu da se setim tvoga lika... I bude se tad neki nemiri zli I drugovima pricam da si moja bila ti... Sav pijan... Od te laži, ko od dobrog, rumenog vina.
Marina... Ti si bila moja plima... Marina: svetlo, tama, leto, zima... I verujem još... U tome je spas... I èesto tako smišljam neki život za nas... Al tada... Javi mi se stvarnost setno... Ko violina...
Marina... Ja još iste pesme pevam... Marina... Ja još iste snove snevam... Iz nièega smeh još stvoriti znam... Na kraju svake pesme ipak ostanem sam... I uvek... Èujem kako šumi more... Iz daljina...
Marina... Dal æemo se ikad sresti? Ja ne znam kuda æe nas to odvesti? Al dobro je to što ne znamo kraj... Sad zbogom... Neæu reæi da te volim... Al znaj: Marina... Ti si bila moja pesma... I moja plima...
Autor
Poruka
zana VIP
Broj poruka : 5038 Datum upisa : 04.01.2011 Godina : 60 Lokacija : Beograd
Naslov: Re: Note + reci Februar 19th 2011, 11:36
Dodji da mi ruke grejes
Kad zima dodje i padne sneg pahulje bele prekriju breg i kad selom zavlada tama pred kucom tebe cekacu sama
Dodji mi da mi ruke grejes dodji da se sa mnom smejes u nocima dugim belim da sa tobom srecu delim
Zimske su noci preduge sve ne daj da sama ja sanjam sne bice mi hladno ljubavi moja ako me ljubav ne greje tvoja
Pozuri, dodji cekam te ja nek' ljubav greje za srca dva i ljubi nezno premilo moje zimske su noci lepse u dvoje
zana VIP
Broj poruka : 5038 Datum upisa : 04.01.2011 Godina : 60 Lokacija : Beograd
Naslov: Re: Note + reci Februar 19th 2011, 11:38
"Laku noc moja mala Barbiko"
Sanjam slijeces na moj prag Ja prostirem svilen sag Tvoje mokra stopala Sad bi tako plesala
Sanjam kisu, crven krov Da se budim kao nov Sanjam davno sanjano Sto mi nije sudjeno
Prsti djerdan za tvoj vrat Gladne usne vode rat I sve teze podnosim Sto te vrijeme odnosi
Ide ko zna koja zima Na put oko svijeta Lazu te kad kazu da sam sretan
Laku noc, moja mala Barbiko Dzaba sve, al' ja sam na te navik'o Usnama slucajno ali srcem beskrajno
Prsti djerdan za tvoj vrat Gladne usne vode rat I sve teze podnosim Sto te vrijeme odnosi
Ide ko zna koja zima Na put oko svijeta Lazu te kad kazu da sam sretan
Laku noc, moja mala Barbiko Zalud sve, al' ja sam na te navik'o Usnama slucajno ali srcem beskrajno
dunda VIP
Broj poruka : 1735 Datum upisa : 30.07.2010
Naslov: Re: Note + reci Mart 17th 2011, 21:08
Lingua originale: Altre lingue
Brucia la luna n'cielu E ju bruciu d'amuri Focu ca si consuma Comu lu me cori
L'anima chianci Addulurata
Non si da paci Ma cchi mala nuttata
Lu tempu passa Ma non agghiorna Non c'e mai suli S'idda non torna
Brucia la terra mia E abbrucia lu me cori Cchi siti d'acqua idda E ju siti d'amuri
Acu la cantu La me canzuni
Si no c'e nuddu Ca s'a affacia A lu barcuni
Brucia la luna n'cielu E ju bruciu d'amuri Focu ca si consuma Comu lu me cori
Neuhvatljiva Moderator
Broj poruka : 12661 Datum upisa : 24.11.2010 Godina : 37 Lokacija : Beograd
Naslov: Re: Note + reci April 1st 2011, 09:09
Adesso no, non voglio più difendermi Supererò dentro di me gli ostacoli I miei momenti più difficili Per te
There is no reason, there is no rhyme It's crystal clear I hear your voice And all the darkness disappears Everytime I look into your eyes You make me love you Questo inverno finirà And I do truly love you Fuori e dentro me How you make me love you Con le sue difficoltà And I do truly love you
I belong to you, you belong to me Forever
Want you Baby I want you And I thought that you should know That I believe And you're the wind that's underneath my wings I belong to you, you belong to me
Ho camminato su pensieri ripidi You're my fantasy Per solitudini e deserti aridi You're my gentle breeze Al ritmo della tua passione ora io vivrò And I'll never let you go L'amore attraverserò You're the piece that makes me whole Le onde dei suoi attimi I can feel you in my soul Profondi come oceani
Vincerò per te le paure che io sento Quanto bruciano dentro le parole che non ho più detto, sai...
Oh.. Want you Baby I want you And I thought that you should know That I believe
Lampi nel silenzio siamo noi yeah I belong to you, you belong to me
You're the wind that's underneath my wings I belong to you, you belong to me Yeah hey yeah he
Adesso io ti sento I will belong forever to you
Neuhvatljiva Moderator
Naslov: Re: Note + reci April 20th 2011, 15:43
Ja nisam igračka da me baciš Pa iz momenta na noge vratiš K’o, kao za sve žene ne važi za mene
Ti nisi s’ neba siš’o da te gledam ko Ko, kao dragom Bogu da se molimo Oprosti mi, al’ moram, bol za bol
Gospodine, ko te noćas Posla da te prevarim Kao stari kaput da te odbacim Ja sam ti na rubu živaca
Gospodine, s’ njom si bio Juče sa njom nastavi Kad ti duša pukne njoj je ostavi Ja sam ti skupa krpica
Ja, ja sam noći pila sve bez kajanja Hej, svakom ime bila i rok trajanja Kao za sve žene, ne važi za mene
Gospodine, ko te noćas Posla da te prevarim Kao stari kaput da te odbacim Ja sam ti na rubu živaca
Gospodine, s’ njom si bio Juče sa njom nastavi Kad ti duša pukne njoj je ostavi Ja sam ti skupa krpica.
Neuhvatljiva Moderator
Naslov: Re: Note + reci Avgust 7th 2011, 13:30
''Noćas je nebo na zemlji, Zove me soba tvoja, Jedino ja te vidim tu, Tu kreće priča moja, U mraku sedim na mestu gde si sedeo, Čekam da život mi vrati što je uzeo, Na srcu puca led, Tamo se vidi dno, Na njemu ti i ja smo zajedno, Kroz vrata prolaziš i kada ih ne otvorim, O Bože, zašto ne znam da odgovorim, Na srcu puca led, Tamo se vidi dno, Na njemu ti i ja smo zajedno. Nema duge posle tuge kada te život ne voli, Ljubav čeka neke druge, To smo mogli biti mi, Kažu nebom negde putuješ, Kažu za mene se raspituješ, Kažu da su tvoji pozdravi pali golubovi.''