| Kako utičete na muškarce? | |
|
+4dunda zana BiljaM Neuhvatljiva 8 posters |
Autor | Poruka |
---|
Neuhvatljiva Moderator
Broj poruka : 12661 Datum upisa : 24.11.2010 Godina : 37 Lokacija : Beograd
| Naslov: Kako utičete na muškarce? Januar 22nd 2011, 09:55 | |
| | |
|
| |
Neuhvatljiva Moderator
| Naslov: Re: Kako utičete na muškarce? Januar 22nd 2011, 10:02 | |
| Evo mog rezultata...Neuhvatljiva sam, kao i nick Vaš rezultat je: 265
Fatalna i neuhvatljiva PREDNOSTI Muškarci te saleću i spremni su da učine sve za jedan dejt sa tobom. Zračiš erotskim nabojem, svojim ponašanjem obećavaš nezaboravne trenutke strasti. Ti si oličenje vamp žene, a momke naprosto izluđuješ svojom neuhvatljivošću.
MANE Suviše se igraš vatrom. Muškarca koji ima ozbiljne namere i želi sa tobom da deli život činiš veoma nesigurnim: u večitom je strahu da ćeš ga napustiti. A na kraju će, kako to obično biva, pobeći ON.
SAVET Pokaži emocije i saosećajnost, budi toplija, stabilnija i ozbiljnija. Otkrij svoju duhovitost i vrcavost, budi pravi prijatelj. Lepota i seksepil nisu dovoljni za stabilnu i trajnu vezu.
PRIMER: SKARLET JOHANSON – deluje zaista neodoljivo | |
|
| |
BiljaM Moderator
Broj poruka : 3451 Datum upisa : 30.07.2010 Lokacija : Tu negde
| Naslov: Re: Kako utičete na muškarce? Januar 22nd 2011, 13:52 | |
| Fatalna i neuhvatljivaPREDNOSTI Muškarci te saleću i spremni su da učine sve za jedan dejt sa tobom. Zračiš erotskim nabojem, svojim ponašanjem obećavaš nezaboravne trenutke strasti. Ti si oličenje vamp žene, a momke naprosto izlu|uješ svojom neuhvatljivošću. MANE Suviše se igraš vatrom. Muškarca koji ima ozbiljne namere i želi sa tobom da deli život činiš veoma nesigurnim: u večitom je strahu da ćeš ga napustiti. A na kraju će, kako to obično biva, pobeći ON. SAVET Pokaži emocije i saosećajnost, budi toplija, stabilnija i ozbiljnija. Otkrij svoju duhovitost i vrcavost, budi pravi prijatelj. Lepota i seksepil nisu dovoljni za stabilnu i trajnu vezu. PRIMER: SKARLET JOHANSON – deluje zaista neodoljivo.. Osnivamo klub | |
|
| |
zana VIP
Broj poruka : 5038 Datum upisa : 04.01.2011 Godina : 60 Lokacija : Beograd
| Naslov: Re: Kako utičete na muškarce? Februar 2nd 2011, 14:56 | |
| ..mene vecina mushkaraca dozivljava kao sestru..ae sad ja to shvatam kao kompliment..mada možda i nije | |
|
| |
dunda VIP
Broj poruka : 1735 Datum upisa : 30.07.2010
| Naslov: Re: Kako utičete na muškarce? Februar 2nd 2011, 15:11 | |
|
PREDNOSTI Muškarci te saleću i spremni su da učine sve za jedan dejt sa tobom. Zračiš erotskim nabojem, svojim ponašanjem obećavaš nezaboravne trenutke strasti. Ti si oličenje vamp žene, a momke naprosto izlu|uješ svojom neuhvatljivošću. MANE Suviše se igraš vatrom. Muškarca koji ima ozbiljne namere i želi sa tobom da deli život činiš veoma nesigurnim: u večitom je strahu da ćeš ga napustiti. A na kraju će, kako to obično biva, pobeći ON Dragi, nema bezanja! Imam sve crno na belo A inace mislim da test nema veze sa mozgom i da svako koga pustim blizu moze da me dozivi kao prijateljicu na koju se uvek moze osloniti. | |
|
| |
Sandra
Broj poruka : 318 Datum upisa : 02.02.2011 Godina : 52 Lokacija : Canada
| Naslov: Re: Kako utičete na muškarce? Februar 9th 2011, 06:36 | |
| kazu..fatalno...ne znam sto...hahahaha | |
|
| |
Just.Smile.♡
Broj poruka : 5 Datum upisa : 16.02.2011
| Naslov: Re: Kako utičete na muškarce? Februar 17th 2011, 00:00 | |
| Vaš rezultat je: 240 Fatalna i neuhvatljiva PREDNOSTI Muškarci te saleću i spremni su da učine sve za jedan dejt sa tobom. Zračiš erotskim nabojem, svojim ponašanjem obećavaš nezaboravne trenutke strasti. Ti si oličenje vamp žene, a momke naprosto izlu|uješ svojom neuhvatljivošću. MANE Suviše se igraš vatrom. Muškarca koji ima ozbiljne namere i želi sa tobom da deli život činiš veoma nesigurnim: u večitom je strahu da ćeš ga napustiti. A na kraju će, kako to obično biva, pobeći ON. SAVET Pokaži emocije i saosećajnost, budi toplija, stabilnija i ozbiljnija. Otkrij svoju duhovitost i vrcavost, budi pravi prijatelj. Lepota i seksepil nisu dovoljni za stabilnu i trajnu vezu. PRIMER: SKARLET JOHANSON – deluje zaista neodoljivo | |
|
| |
Bludni Sin No 1
Broj poruka : 411 Datum upisa : 07.09.2010 Godina : 40
| Naslov: Re: Kako utičete na muškarce? Juni 14th 2011, 21:54 | |
| A kako bi bilo da skuvate neshto i batalite te testove! | |
|
| |
Neuhvatljiva Moderator
| Naslov: Re: Kako utičete na muškarce? Novembar 3rd 2011, 17:49 | |
| - Bludni Sin ::
- A kako bi bilo da skuvate neshto i batalite te testove!
A ti bi domaćicu? Kasno si se setio. | |
|
| |
Kontrasica
Broj poruka : 45 Datum upisa : 19.12.2013 Lokacija : Bec-Subotica-Beograd
| Naslov: Re: Kako utičete na muškarce? Decembar 27th 2013, 22:18 | |
| ja ne uticem ... ja oma bijem :D | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Kako utičete na muškarce? | |
| |