Ko je trenutno na forumu | Imamo 10 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 10 Gosta
Nema
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 62 dana Novembar 9th 2024, 21:33
|
|
| Stihoklepci, da vas cujem! | |
|
+4M&D Neuhvatljiva BiljaM dunda 8 posters | |
Autor | Poruka |
---|
dunda VIP
Broj poruka : 1735 Datum upisa : 30.07.2010
| Naslov: Stihoklepci, da vas cujem! Oktobar 9th 2010, 03:01 | |
| First topic message reminder :Krala si mu cebe, eto vama bebe! | |
| | |
Autor | Poruka |
---|
blesawa_ VIP
Broj poruka : 3456 Datum upisa : 30.12.2010 Godina : 48 Lokacija : Subotica
| Naslov: Re: Stihoklepci, da vas cujem! Januar 20th 2011, 22:01 | |
| Saljem tebi ove ruze svu srecu seveta nek ti pruze naj lepsa od njih osmeh nek ti mami nek zasija on u tami da vidi se on daleko dok na tebe misli neko | |
| | | zana VIP
Broj poruka : 5038 Datum upisa : 04.01.2011 Godina : 60 Lokacija : Beograd
| Naslov: Re: Stihoklepci, da vas cujem! Januar 21st 2011, 11:16 | |
| LAŽ NAD LAŽIMA
Zajedrila po kršu galija, konja igra na moru delija, poljem bježe dva pečena zeca, ćeraju ih dva rta odrta, čekaju ih dva slijepa lovca, vino piju dva mrtva junaka, služi vino bez ruku đevojka, čudne laži da je bog ubije!
| |
| | | dunda VIP
| Naslov: Re: Stihoklepci, da vas cujem! Januar 21st 2011, 11:28 | |
| Dobar dan vam zelim, takvom se veselim! | |
| | | zana VIP
| Naslov: Re: Stihoklepci, da vas cujem! Januar 21st 2011, 14:36 | |
| Perem,peglam,pushim i shpricere rushim | |
| | | Neuhvatljiva Moderator
Broj poruka : 12661 Datum upisa : 24.11.2010 Godina : 37 Lokacija : Beograd
| | | | zana VIP
| Naslov: Re: Stihoklepci, da vas cujem! Januar 23rd 2011, 00:44 | |
| malo soli dane boli jedno cebe da ne grebe pa da vidish kako bata...vozi | |
| | | promaja
Broj poruka : 363 Datum upisa : 14.12.2010 Godina : 62 Lokacija : N,Sad
| Naslov: Re: Stihoklepci, da vas cujem! Januar 23rd 2011, 03:49 | |
| Na forumu ovom svako malo vozi neko gladi sad po nozi sve je bliže prišo al ga baja zaobišo | |
| | | zana VIP
| Naslov: Re: Stihoklepci, da vas cujem! Januar 23rd 2011, 09:48 | |
| stani ,stani sneze zbog tebe mi se srce u mashnu veze | |
| | | Neuhvatljiva Moderator
Broj poruka : 12661 Datum upisa : 24.11.2010 Godina : 37 Lokacija : Beograd
| Naslov: Re: Stihoklepci, da vas cujem! Januar 29th 2011, 18:30 | |
| Stihove pišem, Da svoj dan opišem... | |
| | | zana VIP
| Naslov: Re: Stihoklepci, da vas cujem! Januar 31st 2011, 10:06 | |
| Ko to kaže,ko to laže da vas ne volim ja? Vi ste moja,luda, forumska družina! | |
| | | dunda VIP
| Naslov: Re: Stihoklepci, da vas cujem! Februar 11th 2011, 18:18 | |
| Ostajte mi zdravo, odoh na hot pravo | |
| | | zana VIP
| Naslov: Re: Stihoklepci, da vas cujem! Februar 23rd 2011, 21:24 | |
| Evo jedan mali izbor najboljih zelja pozdrava i cestitki za sve prilike
Sretan odlazak u vojsku pesmom "Kad bi bio ranjen" Srećna nova godina deci iz doma za nezbrinutu decu sa pesmom "Nece mama doci" Mojoj ženi koja se vratila iz ludnice: "Ostala si uvijek ista" Brat sestri cestita 13. rodjendan uz pesmu "Prvi sam te put ljubio na travi" Pedofil se kaje zbog pocinjenih dela i peva svojim zrtvama pesmu od Harisa Dzinovica:"Zavoleh te ludo, cini mi se od rodjenja" Srecno zidanje septicke jame komsiji Miladinu zeli komsinka Mileva spesmu: "Malo ti malo ja" Miloradu srecno pokapanje oca Dimitrija te da sto pre strune zele nećaci Savo i Kostadin pesmu "Kud ne ode pre" Hendikepirana majka zeli svom sinu sve najbolje za rodjendan uz pesmu "Nek ti bude kao meni" Pozdrav mom prijatelju koji boluje od Side, uz pesmu: "Ozdravi mi prijatelju moj" Sretan odlazak na pijac muzu Zivoradu te da srecno proda junicu "Belku" zele deca i zena sa pesmom: "Otisla si jednog dana" Čestitam zetu ginekologu hiljaditi abortus pesmom: "Gde će ti duša?" Sretan oporavak curi koja je pala u kiselinu, uz pesmu "Toxic" Najvernijem drugu zelimo sve najbolje zato sto je dobio sina sa pesmom "Sta ucini bolan komsija" Srecan odlazak na posao prijatelju mineru uz pesmu "Oko mene lete, lete svi" Majka sinu narkomanu zeli brz povratak iz bolnice uz pesmu "Sta je to u tvojim venama" Srecnu amputaciju nogu svom unuku , baba i deda cestitaju pesmom "Ne klepeci nanulama" Unuk svojoj babi cestita 90 rodjendan uz pesmu "Vreme ti je isteklo" Zahvaljujem se svom psihijatru na uspesnom lecenju uz pesmu. "Jos mogu da poludim" Puno pozdrava saljem iz zatvora mojoj dragoj kojoj je nedavno poginuo muz uz pesmu "Ubio sam coveka zbog tebe" Dragom sinu bez ruku i zubi mama zeli sretan rodjendan uz pesmu "Svijet voli pobjednike, stisni sake,stisni zube budi sto jesi..." Sinu jedincu srecnu operaciju ociju uz pesmu: "Jos ne svice rujna zora" Cestitam mom komsiji sretno otelenje krave sa pesmom "Rodio se sin" Svom klempavom dedi zelim uspesnu operaciju usiju uz pesmu "Lepotan" Mojoj zeni koja se nedavno utopila: "Da bog da te voda odnijela" Puno pozdrava zetu mineru uz pesmu: "Učini bar jedan pogresan korak" Zelimiru srecan 18-sti rodjendan sa pesmom "Hej mama jure me mladici" Dragoj sestri Kaci, zelim srecu na kontrolnom iz matematike uz pesmu "Dva i dva su osam, cik pogodi ko sam" Unuci cestitamo treci rodjendan, uz zelju da dozivi jos toliko, uz pesmu "Kraljica trotoara" Pokojnoj baki izgoreloj u pozaru zelimo pokoj vecni uz pesmu "Sve jos mirise na nju" Srecno useljenje u novosagradjenu kucu - uz pesmu "Sini munjo, udri grome" Sretan odlazak u penziju svekru sa pesmom "Da ti dani brze prodju" Srecno sklapanje braka drugarici uz pesmu "Tri bunara jedna kofa sluzi" Bratu Faruku, srecno sunecenje, zeli sestra Fatima, sa pesmom: "Sta te boli brate moj" Sretno sklapanje braka sinu Milutinu zeli otac sa pesmom "Dotako sam dno zivota" | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Stihoklepci, da vas cujem! | |
| |
| | | | Stihoklepci, da vas cujem! | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| |