Ko je trenutno na forumu | Imamo 2 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 2 Gosta
Nema
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 62 dana Novembar 9th 2024, 21:33
|
|
| Tračarica... | |
|
+4zana Neuhvatljiva BiljaM Sheprtlja 8 posters | |
Autor | Poruka |
---|
Sheprtlja Lost in space
Broj poruka : 3651 Datum upisa : 29.07.2010 Godina : 54 Lokacija : Somewhere in universe
| Naslov: Tračarica... Januar 12th 2011, 14:21 | |
| First topic message reminder :
Ćaskanje uz kaficu.. | |
| | |
Autor | Poruka |
---|
BiljaM Moderator
Broj poruka : 3451 Datum upisa : 30.07.2010 Lokacija : Tu negde
| Naslov: Re: Tračarica... Februar 17th 2011, 18:34 | |
| Džesika Alba preko Fejsbuka obelodanila da čeka drugo dete Glumica Džesika Alba je preko Fejsbuka obavestila svoje prijatelje da će njena ćerka Onor dobiti sestru ili brata. Dugo me nije bilo na Fejsu pa sam vam odlučila da otkrijem radosnu vest kako je ne biste čuli od nekog drugog. “Moja kći Onor postaće starija sestra. Trudna sam. Keš i ja smo presretni zbog prinove pa smo vam odmah hteli javiti”, napisala je Džesika. Glumičina dvogodišnja kći Onor koju ima Kešom Vorenom morala je na dijetu, jer Džeika smatra da je predebela za njen uzrast. Zabranila joj je slatkiše. Stroga mama Džesika i njen suprug reditelj Keš venčali su se mesec dana pre rođenja njihove kćerke Onor. | |
| | | Neuhvatljiva Moderator
Broj poruka : 12661 Datum upisa : 24.11.2010 Godina : 37 Lokacija : Beograd
| Naslov: Re: Tračarica... Februar 21st 2011, 19:19 | |
| Dvor: Ušla Vendi!Dvorsko zdanje u Šimanovcima postalo je bogatije za još jednog učesnika! Folk pevačica Vesna Vukelić Vendi uselila se u dvorac, gde će boraviti sve dok je publika ne izbaci, za razliku od Bokija 13 i Miloša Bojanića, koji su u ulozi specijalnih gostiju. Nova takmičarka je rekla da će dati sve od sebe da razmrda atmosferu u kući i napravi šou! Kada je ušla unutra, sa svima se srdačno pozdravila, osim sa Milošem Bojanićem i Majom Nikolić. Oni su sedeli na prestolu, bledo gledali šta se dešava i sve vreme nešto šaputali... Po svemu sudeći, Vendi će svoj prvi okršaj upravo imati sa njima... Em ne pratim, em se zgrozim kad god pročitam ovako nešto. | |
| | | BiljaM Moderator
| Naslov: Re: Tračarica... Februar 22nd 2011, 15:16 | |
| Haha..sad će tek da lete flaše | |
| | | | Neuhvatljiva Moderator
| Naslov: Re: Tračarica... Februar 28th 2011, 23:41 | |
| Porodica Kovač u svađi zbog "Evrosonga"?!Aleksandra navodno besna što neće predstavljati Srbiju na "Evroviziji" u Nemačkoj! Izbor za našeg predstavnika za "Evrosong" navodno je izazvao netrpeljivost među članovima porodice Kovač. Kako prenosi dnevna štampa, Aleksandra Kovač je veoma besna na svoju sestru što je u Nemačku poslala "tamo neku Ninu", jer je pevačica sebe videla na ovom takmičenju. - Kornelije i Kristina su se potrudili da im pesme budu neozbiljne, jer su mislili da će tako prednost dati Aleksandrinoj numeri. Niko nije očekivao da će Kristinina pesma, koju peva nepoznata Nina Radojčić, pobediti - otkriva "Kurir". Zanimljivo je da je najmlađa sestra Kovač, Anja, na "Fejsbuku" otvoreno agitovala za Aleksandrinu pobedu: - Ljudi, obavezno glasajte za Aleksandru - napisala je Anja na svom profilu, pa je post obrisala kad je pobedila numera "Čaroban". | |
| Naslov: Re: Tračarica... Februar 28th 2011, 23:47 | |
| RAZVODE SE JELENA KARLEUŠA I DUŠKO TOŠIĆ?!Kako piše nedeljnik Kontra, Jelena Karleuša Tošić će uskoro postati ponovo samo JK, jer je njen brak sa fudbalerom Duškom Tošićem odavno u krizi. Navodno je pitanje trenutka kada će uslediti definitivni razlaz, a brak koji je pevačica sklopila sa njim pre tri godine na vidovdan, će svoj epilog naći na sudu. Ono što se navodi u ovom nedeljniku u kratkim crtama se može svrstati u sledeće: JK je postala opsesivna i kontroliše svaki Duškov pokret. Navodno ne može da izađe u grad sa društvom, jer zna da će ga JK naribati kod kuće što švrlja. No i Dušku manjka samopouzdanja te i on pomno prati svaki Jelenim pokret, rešen da je uhvati na delu, odnosno u činu preljube, što bi bio definivan udar njihovom braku. Duško takođe komentariše druge devojke i sam nije u potpunosti posvećen braku i zajedničkom životu, a kad mu neko spomene Jelenu, postaje mrzevoljan i menja temu. Iako se priča da Divna ne dozvoljava Jeleni da se razvede zbog dece, autori ovog teksta završavaju članak rečima "da nije ni prva ni poslednja koja se razvela, a imala decu u braku". Ne sumnjamo da će se Karleuša uskoro oglasiti i saopštiti - Da li je pukla tikva?! | |
| Naslov: Re: Tračarica... Februar 28th 2011, 23:50 | |
| NATAŠA NOLETU POSVETILA NOVI SINGL!?Stihovi numere govore o ženi koja mora da krije svoju ljubav prema muškarcu koji je mlađi od nje. Tako je i Nataša Bekvalac svoja osećanja prema Novaku Đokoviću otpevala u stihovima: „I razmišljam samo/da nisi tako mlad/pa krijem želju/kao što zveri kriju trag“. Numera, koja će se pojaviti na njenom novom albumu „Ne valjam“, nazvana je (gle, čuda!) „Mrlja“ (u životu?!), a specijalno za nju napisao ju je Dragan Brajović. Zna kum šta joj je na srcu! - Puno će se polemisati o toj pesmi zbog novinskih napisa koji su pratili Natašu u poslednje vreme - naglasio je Braja, aludirajući na tekstove o ljubavnoj aferi novosadske barbike i drugog reketa sveta. Na sve ovo, Bekvalčeva pokušava da ostane zagonetna. Niti priznaje, niti demantuje. - Jedino što mogu da kažem je da sam kao nikad do sada bila iskrena. Slušala sam isključivo svoje srce. Neka pesme govore umesto mene. A ljudi kao ljudi, uvek će pričati ono što njima odgovara i mojim životom ispirati usta. Neka muzika govori - poručila je Nataša. | |
| Naslov: Re: Tračarica... Februar 28th 2011, 23:58 | |
| HJU HEFNER SE ŽENI TREĆI PUT U 84. GODINI!Hju Hefner (84) osnivač magazina "Plejboj" poklonio je verenički prsten devojci sa duplerice, Kristal Haris (24), na Badnje veče, javljaju svetski mediji. Vlasnik imperije "Plejboj", kome je ovo treći brak, napisao je na "Tviteru": "Kada sam Kristal dao prsten, ona je briznula u plač. Ovo je najlepši božićni vikend koga se sećam". Na ovu vest mnogi su se pitali da li je u pitanju samo božićni poklon. Međutim, Hefner je potvrdio: "Da, Kristal sam dao verenički prsten. Nisam hteo da pravim neku misteriju oko toga. Silno želim da se oženim njome". Vlasnik "Plejboja" se, inače, razveo po drugi put ove godine, od Kimberli Konrad, takođe devojke sa duplerice. Hju Hefner, koji je osnovao "Plejboj" 1953. godine, prvi put se oženio svojom veliko ljubavi sa koledža, Mildred Vilijams, ali su se razveli 1959. | |
| | | BiljaM Moderator
| Naslov: Re: Tračarica... Mart 3rd 2011, 13:26 | |
| Bokija 13 proteruju do kraja nedelje u Skoplje BEOGRAD - Bojan Jovanovski, javnosti poznat kao Boki 13 i učesnik nekoliko rialitija, inače državljanin Makedonije, juče je sa 10.000 dinara kažnjen zbog neprijavljenog boravka u Srbiji, asudija za prekršaje odlučio je da u naredna tri dana on bude i deportovan iz naše zemlje. Kako saznajemo, Jovanovskog je juče pre podne na Dedinju zaustavila patrola i zatražila njegova dokumenta. Međutim, nije imao potvrdu da je prijavio boravak u Srbiji, pa je, prema saznanjima “Blica”, odveden u Upravu za strance PU za grad Beograd u Savskoj ulici. | |
| | | Blanka
Broj poruka : 58 Datum upisa : 21.01.2011
| Naslov: Re: Tračarica... Mart 7th 2011, 00:32 | |
| E neka ide daleko mu lepa kuca | |
| | | M&D2
Broj poruka : 78 Datum upisa : 17.03.2013
| Naslov: Re: Tračarica... Decembar 26th 2013, 22:26 | |
| a ovdje mi se mi zemske jel trebale istracati aj da vidim kako i to hoda | |
| | | Zare74
Broj poruka : 15 Datum upisa : 24.12.2013 Godina : 50 Lokacija : Bgd
| Naslov: Re: Tračarica... Decembar 26th 2013, 22:32 | |
| Ja sam čuo da je damica redovno neobrijana i brkata. | |