Ko je trenutno na forumu | Imamo 9 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 9 Gosta
Nema
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 62 dana Novembar 9th 2024, 21:33
|
|
| Kutak za vaše književno stvaralaštvo.. | |
| | Autor | Poruka |
---|
BiljaM Moderator
Broj poruka : 3451 Datum upisa : 30.07.2010 Lokacija : Tu negde
| Naslov: Kutak za vaše književno stvaralaštvo.. Januar 3rd 2011, 20:40 | |
| Izvolite..u prozi ili stihu, iz duše i srca neka poteknu kreacije | |
| | | BiljaM Moderator
| Naslov: Re: Kutak za vaše književno stvaralaštvo.. Januar 3rd 2011, 20:47 | |
| Samo jedan osećaj
Nekada poželim da se izdvojim iz ništavila svakodnevnice, prljavštine ljudi i pobegnem u neki svoj svet, svet mašte. U tom svetu je uvek lepo, uvek ptice pevaju, dobre stari se dešavaju dobrim ljudima, ne postoje svadje, ludila i ostale bolesti.. Tamo nikada nije jednolično, istobojno, svaki trenutak je obojen novom bojom, bojama ljubavi..Sinteza fizičkog i duhovnog u jednu prelepu celinu..Ali taj svet je daleko, daleko..nema ga, ne postoji..Sve je to u stvari samo jedan moj osećaj.. | |
| | | zana VIP
Broj poruka : 5038 Datum upisa : 04.01.2011 Godina : 60 Lokacija : Beograd
| Naslov: Re: Kutak za vaše književno stvaralaštvo.. Januar 8th 2011, 16:07 | |
| ЖУДЊА
Како ми мисао ка теби лети, високо по небу твоје име пише, шта вреде даљине небеског свода, кад те волим и јаче и више.
Тренутак само да те видим, да чујем, љубави, са усана твојих, да нам се погледи крадом сретну, да будеш опет глина руку мојих.
Да те још једном пољубим страсно, додирнем твој образ уснама својим, што жуди за срцем и телом твојим. | |
| | | BiljaM Moderator
| Naslov: Re: Kutak za vaše književno stvaralaštvo.. Februar 13th 2011, 13:19 | |
| Jedan lep dan
Sunce sija, meni prija napolje ću ići i ja Volim da se smešim, ponekad i blesavim, ali to sam ja, vaša ludica.. | |
| | | zana VIP
Broj poruka : 5038 Datum upisa : 04.01.2011 Godina : 60 Lokacija : Beograd
| Naslov: Re: Kutak za vaše književno stvaralaštvo.. Februar 19th 2011, 12:04 | |
| LJUBIM TE ZA LAKU NOC Volim tvoj ponos i suze sto krijes! Volim tvoje lice kada se smijes! Volim kad cutis, kada se ljutis! Volim te vise nego sto slutis… .Ljudi se u zivotu srecu slucajno, a onda zajedno dele sve. Reka zivota ih odnese drugim ljudima, ali im srce uvek ostaje kraj PRAVIH LJUBAVI …. | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Kutak za vaše književno stvaralaštvo.. | |
| |
| | | | Kutak za vaše književno stvaralaštvo.. | |
|
Similar topics | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| |